Dreams are necessary to life

Ligger och tittar på Wallander. Har varit en lite halvseg dag idag. Är så rastlös efter att ha legat och varit sjuk i flera dagar. Men som tur är kom Maddä förbi en sväng och kollade hästhoppningen med mig. :) Och sen blev det en efterlängtad kebab! mmmm :)
Jag tänker på dig, dig, dig!

Söndag

God dag! :)
Åhh jag börjar känna mig frisk! Snorig och hostig fortf men är mycket piggare! Gud va härligt :) Sjukhänget med Maddä igår hjälpte :) Iaf för mig ;) Nej det blev en myskväll med Maddä igår, vi såg på Paranormal activity 3 och så spelade hon lite PS2 medans jag låg och halvsov. En skön kväll helt enkelt :)
Nu ligger jag i soffan och slötittar på tv (som jag bara har gjort i 3 dagar nu) och väntar på att ridsporten på ettan ska börja.
Imorn blir det ev en tur till Ludvika med Maddä innan jobbet. Kika runt lite på stan och in på systemet. Och på fredag blir det en tur nr 2 till Ludvika för äckliga twinrix sprutan och boka tatueringstid äntligen! yey :D
Ha en bra dag så hörs vi lite senare :)
Jag vill tillbaka!

Sjuk..

Jag får ursäkta för dålig uppdatering! Men jag har legat däckad... Feber och hosta. Jag är väl inte frisk nu heller men så pass pigg att jag orkar uppdatera lite. :)
Min kära familj kom och hälsade på mig idag och lämnade lite hostmedicin så jag kanske slipper hosta på nätterna iaf. Nu är det bara febern som kan ställa till det.. Har haft sån feberyra i två nätter.. haha vilka drömmar! Ena natten drömde jag om häxor som utförde typ woodoo på mig. ojojoj! Sen när jag vaknar på morgon känns det som att någon har slängt 10 liter vatten i sängen.. inte fräscht!
Mamma hade gjort lasagne som hon hade med sig. Gott :)
Tack för lite energi, nog för att jag blev helt slut när ni åkte. Men när man är sjuk så vill man ha familjen nära som pysslar om en!
Nej, en värktablett och en dusch, sen är inte sängen långt borta.. Får se hur det blir med jobb imorn.. Jag vill, men samtidigt vill jag inte för tidigt.. Så jag blir värre!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
härligt med vår!

Blää

Nyss kommit hem från jobbet. Idag kom allt folk vi har väntat på! Ojojoj, första sittningen var full. Andra sittningen var 1/3 del av restaurangen full. Hej barnfamiljer som äter tidigt! Founde är inte roligt och servera! Spec inte när det är två sittningar. KAOS! Folket sitter ju och äter founde i mer än två timmar. Det är inte meningen att man ska stressa i sig det! Jaja, tur andra sittningen inte var full..
Jag fick iaf gå tidigare när det var så lugnt! Skönt det för jag mår inte bra nu! Hostan tar död på mig och så har jag riktigt ont i bröstet, svårt och andas. Så jag ska väl försöka somna tidigt idag, får se hur det går?
Sen får vi se om jag orkar åka in till Ludvika imorn med Maddä och boka tatueringstid. Jag vill ju boka tid! Men om jag mår så här ska jag stanna hemma och sova fram tills jag börjar. På fredag och lördag blir det till och stå i baren :D yeeey va roligt!
Nej god natt på er!

Städat

Nu har jag städat lite. jag skulle kunna städa lite mer, men jag känner att jag inte orkar det nu! Är dammsugning och lite småplock kvar. alla kläder är då inne i garderoben igen.
Det blev en vända till affärn för inhandlande av lite chips. (; MUMS!
Så nu har jag chipsmys framför top model!
Jag tänker på dig!

Life is ours, we live it our way

Hemma efter ett pass på Solberget. En ganska lugn dag har det varit. Men kaos när kassan går sönder i ruschen. Men det gick bra ändå (:
Men det känns som att mitt huvud har växt tre storlekar och har byggt ett disco därinne. Har inte sovit speciellt bra heller, hostat och jävlats inatt. Förkylningen klarar jag av, men hostan, den är dryg!
Men vilket härligt väder det är ute! Vårkänslorna är på topp!
Nej nu ska jag däcka lite på soffan innan jag drar igång med städningen!

Slutat

Slutade för ett tag sen. Guuuud vilken tråkig kväll... 21 personer på heela kvällen! Så segt! Man blir knäpp i skallen av att inte ha något och göra. Nästan så jag hellre sitter i skiten än och inte ha något och göra!
Nu har jag varit bitter färdigt! (;
Precis pratat med älskade Simon i telefon, jag saknar den tjej grymt mycket måste jag säga! Helsingborg ligger allt för långt borta...
Ledig imorn, neeej just ja! Det blev jag ju inte.. Det blir och jobba på Solberget på dan i några timmar. Så det är lugnt. På kvällen blir det städning.
Nej, om man skulle ta sig en dusch och sen försöka sova så jag orkar upp klockan tio imorn? Ähh det kan vänta lite till ;)

Jobb

Det blev jobb idag! Men men, jag är ledig imorn så städningen blir då. (:
Det blev ingen promenad, det fina vädret försvann så fort jag reste mig ur sängen och min inspiration lika så. Jag tog mig till soffan och där har jag tyvärr blivit kvar.
Men iaf, jobb ikväll! Det är tre rätters. Kul och få jobba lite ala carte ist för buffé. Jag har varit ledig dom senaste måndagarna så jag har ju missat dom. Men ikväll så! Hoppas det blir lite folk också.
Jag är ganska trött på snön nu faktiskt! Jag vill ha vååår, en varm sol, toppstuga, en solstol och en cider i handen. Det hade varit livet just nu!
Älskade häst vad jag saknar dig!

Härligt väder

God morgon!
Ligger i sängen och är ganska nyvaken. Det ser ut och vara riktigt härligt väder ute, så jag ska nog hoppa upp ur sängen och i kläderna och ta en promenad!
Sen ringa till jobbet och höra om jag är ledig idag! Spännande. :P


Helt slut!

Nej, inte riktigt helt slut. Men trött är jag! Ett tufft arbetspass var det en stund. Full rulle! Jag kom iaf på idag att min engelska suger! Ojojoj, tur dom förstår mig iaf.
Får se om jag är ledig imorn, beror på hur mycket bokat det är. Hoppas jag blir ledig. Skulle verkligen behöva städa lägenheten. Det ser ut som att en bomb har exploderat.
Sitter och småtuggar på en pizza som jag tog med hem från jobbet. Det var inte så gott som jag trodde det skulle vara med pizza...
Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan och ha det skönt! Det är bara en sak som fattas!

Söndag

God morgon!
Jag hann aldrig uppdatera igår efter jobbet.. Det blev en spontan fest.
ojojoj säger jag bara. Trevligt värre! Några väldigt trevliga samtal under kvällen också! (:
Tack världens bästa Maddä för att du hämtade oss!
Seg idag är jag, nyss tagit en dusch. Det blir och åka till jobbet om en liten stund. Det blir barpass idag också. Roligt! Men vilken udda helg det är?? Vart är allt folk? det har varir riktigt lugnt på Hyttan fast det är en sportlovsvecka?? Jag förstår ingentingt!
Nej, nu måste jag göra mig iodrning och åka mot jobbet! :)
Ha en bra dag!
Vår snart?

Mot jobbet!

Dra sig mot jobbet för ett arbetspass i baren! yeey (:
Uppdaterar när jag kommer hem om hur det har gått (;
fortsättning följer.....
Bjuder på en bild av Frodo så länge!
/Carro

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3494691/carrolarsson?claim=f368k8q9h2k">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Första..

Nu när det är mitt första inlägg ska jag kanske presentera mig lite grann..
Jag är en tjej på 20 år som har gett sig ut i världen (sverige) på säsongsarbete. Jag har varit i Sälen, Idre och nu Säfsen. Lite olika ställen. Alla tre har sin charm!
Jag är en utbildad kock som insåg att det inte var något för mig, så jag har tagit ett steg ut i servisen, där trivs jag som fisken i vattnet. Sen att man har världens bästa kollegor gör ju inte saken sämre!
Min familj betyder allt för mig. Just nu är jag på en ort som ligger 4 mil hemifrån, så det känns bra att få ha umgåtts lite med familjen ett tag, men nu är jag redo igen och lyfta mina vingar och flyga iväg.
ja en kort presentation, släng in en kommentar om ni undrar över något (:
/Carro

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0