Hmmmm

Inte min dag idag... Trött och irriterad.. på vadå? Inte en aning! 
Göra mig iordning för jobb nu iaf.. Snälla kära gäster, var snälla mot mig ikväll! Tack på förhand!

Ingen fantasi...

God förmiddag eller nåt? Vaknade för ett tag sen men har inte tagit mig upp ur sängen än... ;) Varit ledig i några dagar nu.. Det har varit ganska skönt faktiskt :) Varit hemma hos familjen. Och så har jag träffat Malin! Det var nån vecka sen nu ;) Vi var och käkade på China. Mmmmmmm MUMS!
Jag ska snart ta mig upp ur sängen så ska jag och Jennie åka och luncha sen sola solarium innan jobbet :)) Hääärligt!
Det känns underbart! Men jag blir så rädd för mina känslor, kan jag känna såhär? Du är underbar!

Alldeles för tidigt..

God morgon, alldeles för tidigt egentligen.. Men men..
Idag så blir det Ludvika och träffa Malin då. Jag hoppas på lite china :)) Det skulle vara såå gott! Sen har jag lite saker jag måste handla också. Bl.a. hårfärg, det är välbehövligt!
Nej nu ska jag luta mig lite på soffan en stund innan frukost ;)
Såg årets första tussilagos förra veckan förresten :))

Lammisar

Hemma hos familjen. Vi har precis ätit hemmagord plankstek. MUMS! :))
Igår när jag kom hit så fick jag lov att tvätta bilen själv... Så nu är den reen, ojoj den var blå! ;)
Idag har jag och mamma varit och förlöst lite lamm.. Ojojoj, det tog några timmar innan den kom. Äckligt var det också.. Blää... massa slajm och gegga! Det är tur att lammisarna är så söta!
Imorn ska jag in till Ludvika och träffa Malin :)) Trevligt! :)
Nu ska jag kila iväg. Ha det bra :) 

Hemmåt!

Så, nu har jag städat lägenheten, så ska jag bara upp till Hyttan och sola lite :)) sen bär det av hemmåt, hoppas pappa står beredd med vatten slangen och tvättar min bil när jag kommer hem utan att slå ihjäl mig först för att den är så skitig ;)
Så jag uppdaterar mer när jag kommit hem. Ha det så bra i solen :)

I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship

Puh, nu är jag äntligen ledig. Det har varit intensivt nu! Men det är bra då det inte blir så mycket jobb framöver.. Bara tre veckor kvar på säsongen??? Herregud vart tog vintern vägen? Det är lite sorgligt! Jag kommer sakna mina tjejer! Vi har haft en bra vinter tsm :) Tagga avslutningsfesten också ;)
Meeen nu ska jag sätta mig och kika på lite grejer, bl.a boende tills i sommar. :))
Idag har jag varit uppe på jobbet som jag saknade allt för mycket nu när jag är ledig, jag har solat och ätit lite mat :)
Igår var det en härlig dag med Jennie, började med några tunga åk i backen, en lunch som avslutades mot väggen i den härliga solen, sen åkte vi vidare och satte oss utanför jobbet i solen ett tag! En häärlig dag alltså ;)
Nej nu ska jag kika runt lite. Ha det bra :))

Lever!

Jag överlevde dagen i backen ;) Men nu är jag riktigt trött, så jag ligger i soffan med chips och dipp! MUMS :))
Det var trevligt och få träffa mor och kusinerna :)
Det gick riktigt bra och åka, trodde det skulle vara lite knakigt första åken, men nejdå! Det gick superbra :)
När mor och kusiner dragit gick jag till Jenny som jobbade och väntade så jag kunde köra henne till Hyttan, där blev det lite barhäng hos Jennie, sen snodde jag lite maat. oops ;) Sen hem till soffan, och nu sitter jag här, med chips, dipp och tända ljus och tittar på once upon a time. Myskväll med mig själv helt enkelt.. Riktigt trevligt faktiskt ;)
I helgen väntar monsterpass.. På lördag har jag frukost, sen hem nån timme, sen tillbaka till jobbet. Och på söndag är det frukost igen... Sen på söndag kväll är det P-fest! Woop woop! Hoppas på en trevlig kväll :))
Nej nu ska jag kika vidare på tvn. Ha en bra kväll/helg då jag nog inte kommer hinna uppdatera så mycket. :)

Se upp i backen...

För idag blir det premiärturen för iår. Det ska bli najs! ;) Ut och lufta mina älskade litegrann. :)) Det är ju så att mina kära kusiner har friluftsdag så dom och mamma kommer upp :) Rooligt! 
Så blev jag ju ledig ikväll också.. Det var bara två bord bokade.. Jippie!! eller....? Så eftersom att jag ska ut i backen för första gången iår och riskerar att bli ganska död sa jag att dom andra får jobba! Snällt va? ;) Jag uppdaterar när jag kommer hem och berättar hur det har gått! :))

Tidigt

Ojojoj Carro är uppe tidigt idag! Vaknade innan nio av grannen står och hammrar. och när jag har piggnat till 10 min senare så slutar dom! Tack för den!
Jaja, jobb idag! Börjar ett och öppnar baren. Yey va roligt :)
Igår var jag till Borlänge med Maddä! Uuhh va mycket snyggt det fanns... Det blev en jacka, skor, några tröjor och lite smått och gott som t.ex nagellack och underkläder. Skönt och komma iväg en sväng och se lite folk :)
Nej nu måste jag försöka få i mig lite frukost.. Bläää!
Om det är som på bilden är det inga problem och äta frukost..

Film

Har precis tittat på en film. Det blev efter många om och men Kenny begins. Så jävla bra är den! Wollie bollie! hahah
Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Guu så gött! Setat i solen och chillat och legat i soffan. Men det känner på och inte göra nånting. Är så jäkla rastlös nu så det är helt sjuk! Så imorn blir det Borlänge med Maddääää! Handla lite ;) Jippie!

Leedig!

Äntligen en ledig dag som består av solsken! Guud va härligt. Setat ute en stund mot husväggen med näsan i vädret. Det blåser dock lite grann. Men mot husväggen var det lugnt. :)
Det har varit fullt upp i veckan. Jobbat, haft ärenden i Ludvika, firat mamma och träffat bästa Simon :))
Igår blev det en myskväll med Jenny, det var meningen att vi skulle tränat men vi var lite trötta efter nattens fetsligheter och lite sömn. Så det blev en massa godis, chips och pizza ist och en film :))
Idag ska jag inte göra ett smack! Bara njuta av att vara ledig :)
Något jag saknar är och vara i stallet, lukten och kärleken från hästarna!

Grattis!

Grattis till min bästa mor som fyller år idag! <3 Det blir till och åka dit och gratta henne ikväll och träffa släkten. Den saknade släkten! Det blir roligt :) 

Och just nu? Just nu ligger jag i soffan och tittar på top model och är riktigt jäkla trött!
Tack för mig! ;)
ojojoj gammal bild!

Trööött

Nyss kommit hem från jobbet. Seeeeeg dag! Inte alls många som åt... Det är blandade känslor om det är bra eller dåligt... Skönt för då hann det bli lite städning, men segt att det inte finns mycket och göra och att det blir få timmar.. Men jag är ganska trött nu, så det var väl skönt antar jag att det blev en tidig kväll. Det blir snart sängen!
God natt på er!
Saaaatingen, mitt nagelband har spruckit.. Det gör ont!

Personalfest

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, ajabaja på mig!
Vi hade personalfest igår iaf! Woop woop! Riktigt trevligt :) Väldans trevligt, mycket skratt blev det!
Dagen började med en vända till stan och lämna Jenny, sen en snabb vända på Willys med Jennie. Sen hem till la familia på en fika och lite påfyllning av spolarvätska. När det var klart åkte vi tillbaka till Fredriksberg för då väntade en lunch på Wärdshuset med födelsedagsbarnet Maddä :D (Grattis ;D) Det blev en god, eller kanske två... goda cider till maten! Sitta och glassa lite i solen också! Sen hem och göra sig iordning för p-fest. Och sen var det dags ;) Vi åt god fondue drack gott vin och cava och en massa cider. Mycket skratt blev det verkligen! Gud vilket bra gäng vi är! Roligt har vi med varandra iaf! ;)
Jaha, och idag då? Jag är lite seg måste jag erkänna.. Men det blir jobb ikväll.. Börjar klockan fyra. Har försökt och städa lite smått i lägenheten. Det är sååå skitigt. Hade ju tänkt städa igår, men det hanns inte med...
Imorn fyller kära mor år. Och jag är ledig så det blir till och åka hem och gratta henne. :)
Men nu ska jag göra lite nytta!
Ha en bra dag :)
En bild på en liten bäbis Findus :)

Dåligt...

Dåligt av mig att inte uppdatera så mycket... Har jobbat väldigt mycket!
Fick iaf världens bästa väckning idag! Underbart och vakna till din röst, det skulle ja kunna vänja mig vid!
Jobbat idag fast jag skulle varit ledig egentligen. Ja nu har det ju varit fondue igen. Och ett stort kaos. 120 pers som kommer samtidigt. det är synd, för det är en rolig sak och ha. Det är en mysig middag liksom.. men men det gick bra ändå :)
Åh jag är så lycklig med livet just nu :) Jag tänker på dig, dig, och bara dig!
Någon dag ska jag göra ett inlägg med massa bilder från Thailand. :)
Nu ska jag sova! God natt på er, dröm sött, jag vet att jag kommer det iaf ;)

RSS 2.0