Fredriksberg

God morgon! :) Åkte hem, eller vart är hem? Min lägenhet eller hos familjen? Jaja, jag åkte hem till min lägenhet igår. Hämta lite post. Jag hade ju fått paket :)) Från Style by Tyra! Wiee fina smycken :) Nu väntar jag bara på ett paket med kläder :) Men åker iaf hem till familjen idag igen :) Vi ska till Borlänge antingen idag eller imorn. :) Nej om man skulle få i sig lite frukost kanske? Ha en bra dag :)

Saknad!

God morgon på er! :) 
Hoppas allt är bra med er, själv så är jag lite trött! :P Men ligga kvar i sängen och halvsova till en film gör nog susen! ;) 
Ja shit, jag hittade in på bilddagboken igår.. Har inte varit in där på fleeera år. Jag kan inte säga annat än att jag känner en stor saknad efter klassen! Efter gänget! Efter lärarna! Jag vill tillbaka! :') Jag saknar alla så grymt mycket! Jag saknar mina, Sofias och Maddäs äventyr :)
Här kommer lite bilder ;)
Jag och Joooonis :))
80-tals fest på g!
Jag och Sofia :)) <3
Igen :) <3
Hittade en från park också ;) Jag och Julia :)
Avslutar starkt med en bild på järngänget! Maddä, Sofia och jag!
Älskar er brudar :) <3

Syster..

Min kära syster fyller år idag :) hela 19 år. Grattis till henne! :)
Igår hade jag lite kvalitetstid med mor och far :) Vi åt lite Kina mat, sen kikade vi på film åt godis och chips :) Myskväll! Vi tittade på The girl with the dragon tattoo. Jag snodde soffan, dum idé! Somnade efter en liten stund... Trött tjej..
Jobbade ju sista dan i Fredags på två veckor. Vi hade en konferensgrupp som käkade och hade hyrt in baren. Gud vilken rolig kväll! Trubaduren som var är grym. Jag och Linda höll på att dö av skratt hela kvällen. Det var grymt på dansgolvet också, har nog inte varit så mycket drag på dansgolvet sen nyår. Så det var en riktigt rolig kväll i baren :)
Inatt hade jag ett trevligt samtal också :)
Nej måste kika hur det går för kakan jag har i ugnen! Ha det bra. :)

Dålig känsla

Jag vet inte riktigt vad det är, men har en dålig känsla i magen...
Jaja, dra mig mot jobbet snart. Blir lite jobb i baren ikväll! :) wie va kul!
Imorn börjar min semester, min välförtjänta semester!
Dock så blev det inge Solo imorn.. Det var lite tråkigt, men får ha myskväll med mamma och pappa istället då jag åker hem imorn :)
Försöka åka mot jobbet i snöstormen med sommardäck.. Det blir intressant. Men verkar som att snön smälter så fort den landar så förhoppningsvis är det inte så halt :) men håll tummarna för mig!


Only girl in the world!

Jobb idag då, blev nästan 12 timmar! 11 ½ timme närmare bestämt! Trött i benen, jao! Måste köpa nya skor alltså! Det håller inte och ha 250 kr tennis skor.. Mina knän kommer vara döda inom 10 år! Dom ska hålla minst 60 år till iaf! Nej så nu när jag får efterlängtad semester så ska jag åka och köpa ett par bra skor! Värt det!
Jaja jobbet idag gick fint förutom mina knän då :P Jobbade först lunch och sen en 3-rätters på kvällen :) Dagen har gått fort iaf! :)
Sugen på solo på lördag. Min första lediga lördag på hela säsongen... WOW det går alltså och vara ledig en lördag? :P Dessutom är jag ledig nästa helg också! Vilken lyx alltså! :))
Nej sova snart! Natti!

Slut

Jahaa, så var vinter säsongen 11/12 slut. Det känns riktigt sorgligt faktiskt.. Kommer sakna alla så GRYMT mycket! Det har varit en rolig säsong, mycket skratt och mycket jobb. Precis som det ska vara :)Vi hade avslutningsfest i Söndags. Vad hände på den är ju den stora frågan? Kommer ihåg tequila flaskan... Sen då? Nej men kommer ihåg bitar av festen. Och dom bitarna var väldigt trevliga! :) Dagen igår var seg kan jag säga.. Sov nog mestadels av dagen. Imorn är det jobb då min säsong inte riktigt tagit slut än. Kommer jobba hela Maj, innan det är dags och dra ner till Smögen för en säsong där :) Den kommer nog också bli väldigt najs hoppas vi på! :) Nej nu ska jag sova så jag orkar upp imorn, börjar klockan elva :) vad är det med dig?

Funderingar..

Dålig uppdatering.. Men min hjärna har gått på högvarv med funderingar. Vad vill jag? Vad ska jag göra? När ska jag göra det? Vart ska jag? Tankarna är många.. Det är väl kanske dags och börja bestämma vad jag vill med mitt liv.. Men vet jag vad jag vill? Nu vet jag exakt vad jag vill. Om allt känns bra! Jaja det visar sig...
Jobbet är så grymt tomt utan mina tjejer! Åhh :(( På Fredag kommer iaf Jenny :)) Wiiee. Och Jennie kommer på Söndag har jag bestämmt! Hon måste komma ;)
Jag och Maddä var iaf till Borlänge i måndags, jag inhandlade kläder till festen på söndag. Det är ju avslutningsfest med tema år 85-95. Jag kommer vara rent 80-tal, det kommer lysa om mig! Yeey ;)
Idag ska vi åka in till stan, in till true heart och prata om min tatuering och in på systemet så man har lite till förfärren på Söndag! :) Taggad till tusen!
Bara min äckliga hosta har försvunnit tills dess! Den är inte rolig. Någon röst har jag inte heller.. Men jaja! 
Nu ska jag göra mig iordning för Ludvika :)

RSS 2.0