Flyttat nu :)

Jaha, då har jag flyttat ur lägenheten då. :) Flyttlasset gick igår, skönt är det :) Så nu ligger jag hemma hos mor och far. Men imorn drar jag till Smögen :)) Så himla taggad! Det kommer bli awesome! Dock så åker jag hem på Söndag igen för att vara ledig en vecka innan jag drar ner igen. :) Måste ju hem och fira syster som tar studenten. :)
Nej mina tankar tog över för mycket nu :P Uppdaterar mer en annan dag :)

2 dagar kvar!

Hallå Hallå! Jag har inte bloggat på lääänge nu.. Ber om ursäkt för det! Jag har jobbat och inte haft nån motivation till att skriva.
Jag håller på och packar ihop lägenheten, jag flyttar ur den om 2 dagar! Det ska bli skönt när det är klart. Det har varit en seg månad efter att vi stängde för säsongen, alla drog hem.. Det händer inte så mycket här då i den här lilla byn :P Men men, på torsdag eller Fredag drar jag söder ut mot Smögen! :D Det ska bli så himla kul. Det kommer bli grymt rent ut sagt! Sen ev en sväng till Göteborg i början på nästa vecka.. :)
Jag är inte den bästa på att lätta på mina känslor.. Men det är något som tär på mig, jag vet inte vad det är.. Det känns som att det är ångest som är påväg.. Jag vet inte, det är så mycket i mitt huvud just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland.. Jaja, jag hoppas allt löser sig så småning om...
Nej fortsätta packa lite kanske :P 
Ha det bra :)

Tatuering

Jajamen, jag var och tatuerade mig igår :) Riktigt nöjd är jag! Bild kommer när jag får till en bra. Det är lite svårt och ta en riktigt bra bild själv då den sitter på ryggen.. :P
Du gör mig så himla glad! Lycklig <3

RSS 2.0